Chili cheese
- tastefusion
- 8 juni
- 2 min läsning
Chili cheese är ett mångsidigt och smakrikt tillbehör som kan användas i en mängd olika rätter. Man kan göra grillade mackor med chili cheese, servera den som dipp eller göra små tilltugg till drinken, till exempel dessa små chili cheese hjärtan med avokado och räkor. Man kan ringla den över pommes och Nachos, använda som sås i hamburgare, enchiladas, Quesadillas och Burritos. Man kan också använda den som topping till en varma, panerade smörgåsrulltårta eller som smaksättning i lasagne.

Du behöver
5 dl engelsk vällagrad cheddarost, grovt riven
2 dl parmesanost, finriven
2 dl Philadelphia cream cheese
1 dl majonnäs, Hellman eller hemslagen
½ tsk vitlökspulver
½ tsk lökpulver
1 tsk cayennepeppar
1 tsk paprika pulver
¼ tsk gurkmeja
1 msk srirachasås
1 tsk honung
Valfri mängd färsk Jalapeño och röd chili, finhackad
1 dl vårlök, finhackad
2 msk gräslök, finhackad
½ tsk havssalt
½ tsk nymald svartpeppar
Comments